Drone Taxa

Pressen har de seneste dage offentligjort de seneste tiltag fra en konference i Las Vegas for Über og Hundai vil lancere en flyvende TAXA og 3 år med ordentlig drift fra ca. 2028. Det lød som det helt store!!

Hvad pressen ikke har været opmærksom på er at KINA rent faktisk er meget langt fremme hvilket kunne ses i et dokumentar program om Kinas infrastruktur program som ikke kune handler om biler, veje, tog, skibe og fly – men også droner.

Ligesom så meget andet glemmer vi at vende os mod Kina og se hvor langt de faktisk er med mange ting på infrastrukturen – noget der kunne bidrage til vores eget lille land ift. afvikling af trafikken. Jeg tror ikke Drone taxa kommer til Danmark foreløbig – men håber det. Det kræver at luftfartsmydndighederne, tafikstyrelsn og mange andre kan opstille regler for trafik i luftrummets lavere liggende dele – og det ved vi tager tid – laaang tid.

Det var som om Drone Taxa i DR nyhederne var en kæmpe revolution fra scenen i Las Vegas. Beklager Kina er langt foran på det punkt og vil nok overraske os alle ikke kun på det punkt men også med en moderne tilgang til at se den smalede trafikafviklng – noget vi alle kan tage ved lære af.

Det kræver blot mod, omtanke og beslutningskraft – noget vi desværre ikke er så kendt for rent politisk.

Velkommen fagre nye verden.

Henrik Busch

9. januar 2020