Glædelig jul 2017

 

Julen 2017

 

Kære gode ven, kollega og samarbejdspartner,

Så er det igen tid til at se tilbage på et begivenhedsrigt år, og det kan jeg kun bekræfte, at det har været.

Som altid møder jeg mange mennesker, nye mennesker, spændende profiler og nyder at skabe relationer – det er nok noget af det vigtigste for mig. Derfor har det også været et godt år med rigtig mange møder og kontakter. I år er det lykkes at hjælpe 26 i job via netværk, sparring og det at åbne døre. Tak til mit netværk for nogle gange at tage chancen for et møde – så glad når det lykkes.

Netværk Danmark skiftede her i år ved 25 års jubilæet navn til EGN – Det står for Executive´s Global Network – og giver meget god mening da vi nu er i 15 lande med over 15.000 medlemmer. Vi besluttede os for at være en værdiskabende del af erhvervslivet hver dag – for dem der har brug for det – vi hjælper ledere og specialister med at udvikle sig selv gennem fortrolige netværks grupper, hvor vi i mindre fora deler viden, tips og tricks med hinanden. Vores formål er at gøre hinanden bedre gennem vores netværksmøder, både hvor vi arbejder med egne cases eller lader os inspirere af udefra kommende specialister der kan sætte scenen.

At få sat scenen var lige det EGN gjorde den 23. november med en storslået netværksdag i Tivoli Hotel og Kongres Center. Veloplagte talere tog de næsten 1.000 deltagere på en rejse om at Drive Forandringer. Vi lever i en omskiftelig verden og derfor skal alle være klar til at tage imod nye udfordringer og ikke mindst tage ansvar for at omstille sin virksomhed til nye tider. Er du klar? Både professionelt og privat?

I mit øvrige virke har mine bestyrelsesposter fortsat stor værdi – nogle er kommet til; andre har jeg forladt. Jeg har endvidere indgået aftaler om advisory boards med mindre start up firmaer, og det fungerer rigtig godt. Tak for et godt samarbejde i bestyrelsessammenhænge – altid spændene og indimellem udfordrende.

Så alt i alt igen et godt og et travlt år, som jeg vil se tilbage på også med eftertanke.

Jeg sætter stor pris på vores relationer og som altid vil man altid ønske at det kunne blive til flere møder og kontakter i løbet af året – sådan er det – men vi skal huske på, at vi har hinanden, når der er brug for det – jeg er lige her hvis du får brug for det!

Det er mit håb og ønske at du, dine nærmeste og dem du holder af får en rigtig glædelig jul og et rigtig godt nytår. Lad 2018 blive et nyt og spændende år med mange glæder!

Tak fordi du er der.

Henrik Busch

www.buschonboard.dk