GOD STIL – i en udviklingsfase!!!

Tænk at være en del af et firma, hvis eneste formål er at “Spille hinanden bedre” – Lyder det ikke super godt og vil du ikke gerne selv forbedre dig dag for dag, måned for måned og år for år?

Jeg er så heldig at være en del af det selskab som har en vision om at en værdifuld partner i din dagligdag med sparring og vidensdeling når du har behov for det. Et selskab der hver dag forsøger at skabe vækst for det enkelte medlem, for deres virksomhed og udvikling – alt skabt via gode netværksrelationer. Det at skabe en professionel tilgang på en professionel måde med tanke for det enkelte menneske, ens job, karriere og virksomheden er super sympatisk – og det virker!!!

Det at skabe relationer og netværk på en hjælpsom måde – med respekt for det enkelte menneske og dennes behov i et professionelt forum hvor man deler viden – får inspiration til sin egen udvikling men også selv bidrager med Tips og Tricks til hvordan løses lige netop denne udfordring som jeg i respekt og fortrolighed ønsker at dele med andre for at få sparring og råd til – eller bidrage med selv.

Det at have et vidensnetværk man kan få fat i når der er behov er super vigtigt men også at vide at man er havnet et sted hvor der findes så meget erfaring og ikke mindst lyst til at dele og hjælpe andre med. Det er fantastisk at over 8.000 i Danmark har fundet vejen til dette netværk og at der på verdensplan nu er over 15.000 medlemmer og 15 lande hvor man kan søge viden og sparring – netværk hjælp og løsninger.

Nogen vil sikkert sige det er da en fed reklame stunt – men det er det IKKE. Min ægte interesse for andre mennesker og deres udvikling passer lige i tråd med netop EGN – verdens næst største professionelle netværk og jeg føler pligt til at dele de ting der virker for mig med andre – det er det jeg gør og derfor er jeg stolt af at være en del EGN og den rejse som er skabt gennem 25 år og som får ekstra turbo på i de kommende år med nye spændende tiltag.

EGN har som netværksorganisation en styrke gennem 25 år, en viden om hvad der virker – en lyst til forsat udvikling til gavn for medlemmet og frem for alt fokus på DIG!!!

Jeg syntes det er god stil – jeg glæder mig over at være en del af det – jeg glæder mig til at møde mine over 250 virksomheder´s medarbejdere på alle niveauer til en snak om deres aktuelle udfordringer, behov for sparring og vidensdeling.

Håber at du hele tiden tænker på hvordan du selv kan spille andre bedre – det smitter og så bliver du selv bedre.

God weekend.

Henrik Busch

2. december 2017

www.buschonboard.dk