GODT NYTÅR…er du klar til fremtiden???

GODT NYTÅR!!!…..ved godt at jeg tit taler om netværk og resultaterne ved at være åben for at møde andre mennesker i forskellige sammenhænge – både socialt men især professionelt….På anden dagen af det nye år må jeg blot konstatere at investeringer i at bringe folk sammen den seneste måned og i julen hvor meget “ligger stille hen” har været fantastisk.

I dag at modtage information om hvad netværk betyder, hvad det har gjort for “mig” og at det er en investering i fremtiden og er en “kædedans” til næste job, næste gode oplevelse eller andet – gør mig så glad….Når jeg nævner det er det kun fordi jeg møder mange ignoranter der slet ikke hvad at det at omgive sig med andre mennesker eller dele erfaring og viden er noget værd. Derfor spørger jeg dig – Har du dit netværk i orden – eller hvad – ellers sig til – det at dele oplevelser, personlig livserfaring og ikke mindst professionelle udfordringer ER en investering i din fremtid. Er du i tvivl så giv mig en mail eller en besked – jeg tror der er netværk der kan hjælpe dig videre i livet – NEJ jeg tror ikke – jeg VED det……Tak for alle hilsener om det nye gode år – et år der skal forandre dig og din tilværelse – hvis du vil!!!

H.B.

www.buschonboard.dk