Ja tak til mere overvågning!

Vores lille eventyrland – der var en gang, er ligesom alle andre lande ramt af stigenge kriminalitet, vold, hærværk og utryghed. Politiet har fået langt flere ressourcer men også endnu flere opgaver at løse – så selvfølgelig skal vi lytte til Politiets eget forslag om øget overvågning og gerne med ansigtsgenkendelse.

Politiet løser flere opklaringssager hvor såvel offentlige som private videoptagelser kan afdække hvad der er sket og heldigvis også i visse tilfælde af hvem forbrydelsen er blevet begået. Det er præcist det en øget overvågning skal bruges til og dermed øge trygheden. Vi så det for en del år siden hvor vi havde mange overfald på Strøget i Københvan og Politiet fik lov at sætte kamera overvågning op. Det hjalp.

Vi skal ikke være så bange for overvågning og ansigtsgenkendelse – jo hvis man begår ulovligheder og dumheder. Alle os der opfører os nogenlunde pænt skal jo ikke frygte den slags mere moderne måder bidrage til øget tryghed og frem for alt bedre efterforskning.

Det er jo kun Politiet der skal have adgang til disse optagelser og ikke andre.

Tænk også hvor mange timer Politiet kan spare hvis de kunne genkende gerningsmænd/kvinder hurtigere og endnu mere sikkert. Jeg byder Politiet ønske meget velkomment.

Henrik Busch

www.buschonboard.dk Oktober 2019