Lidt mere indsigt ønskes!!!

Mange har savnet de gode fodboldkampe på TV under Corona krisen. Skønt at vi kan få afsluttet diverse ligaer rundt omkring i Europa. Tror visse fodboldkommentatorer har haft god glæde af pausen – men også at flere af dem tror at alle de ord de har sparet i 3-4 måneder så bare skal fordeles ud på de sidste kampe. Hold nu “kæft” ind i mellem og nyd bolden og spillet.

Det næste er så indholdet af de mange ord – ufærdige sætninger og gisninger – der afslører hvem der har spillet fodbold og hvem der ikke har rørt en bold i måske 20-30 år. Nogen gange lidt latterligt at høre på om en spiller har kræfter til en hel kamp! – de træner ikke for at spille 20 eller 45 minutter som udgangspunkt. Ligeså varmen her til aften er nu nede på 23 grader og det kan tage luften ud af enhver spiller – de træner om dagen i langt højere varmegrader så at komme til at spille en aftenkamp kl. 21.45 er faktisk en glæde for mange.

En kommentator burde tvangsindlægges til at HØRE sin indsats og kommnetarer bag efter kampen som en art debriefing – for selv at høre hvor usammenhængende og skiftende de ting der blæses ud til hundrede tusinde mennesker lyder.

Heldigvis er der kloge og rigtige fodboldspillere med ind i mellem til at hjælpe med at kommentere – man kan godt høre forskel også på dem som ikke selv har været aktive de sidste 30 år og så dem der fortsat holder formen ved lige og ved hvad fodbold drejer sig om.

God kamp!

H.B.

22. juli 2020