Misbrug af offentlige penge!!!

Vi har set flere eksempler på at der ikke er styr på de interne linjer i det offentlige system. Vi har sager som udbytteskat og snyd for 12,4 mia. kr., vi har Britta Nielsen sagen med en værdi på 117 mio. kr. Vi har en borgmester på Københavns Rådhus der fik istandsat sin lejlighed mv. og nu sagen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse som vi ikke endnu kender hele omfanget af – men sikkert betydeligt og både misbrug af embede, bedrageri og korruption.

Sagen var i TV 2 NEWS &CO i fredags hvor jeg udtrykte min bekymring for at det ikke kun i ovenstående tilfælde der kan være “sager”.

Min opfordring til ALLE ministre og embedsmænd på højt niveau at de giver deres ansatte frem til 15. januar 2020 for at komme med alle de sager der “kunne stinke” eller kan give problemer – En slags frit lejde aktion hvor ALT og jeg mener ALT skal på banen.

Jeg er nervøs for at der kan være mange andre tilfælde som vi endnu ikke har set eller er blevet opdaget – derfor en invitation til at lægge alt frem inden den 15/1 – efter den dato klapper fælden for dem der har kendskab til svindel, misbrug og anden omgang med vores tillid til systemet.

Det danske samfund bygger på tillid til at det offentlige system fungerer….men nu har vi desværre så mange sager der underminerer vores opfattelse af at der er styr på tingene.

Lad os nu få ryddet op en´ gang for alle!!

Tak.

H.B.

www.buschonboard.dk