Nyt bestyrelsesmedlem søges!!!

Ikke alting går heldigvis i stå!

Bestyrelsesmedlem til en mindre iværksætter virksomhed med store planer og ny medejerkreds søger kompetent bestyrelsesmedlem til at sikre virksomhedens digitale markedsføringsplatform overfor B2B markedet såvel den enkelte slutbruger. Virksomheden har til huse på Sydsjælland, men bestyrelsesmøderne vil primært foregå i Storkøbenhavn. Branchen er interiør design og sortimentet er smalt men målrettet til den kvalitetsbevidste forbruger og virksomhed.

Der søges en profil med dybt kendskab til og viden om virkemidlerne indenfor de sociale medier som Facebook, Instagram og Linkedin. Sparring på udvikling af virksomhedens hjemmeside er ligeledes et ønske. Er du den rette kandidat til ovenstående krav og har du tid og lyst til at bidrage med din viden til en helt ny og meget fantastisk rejse denne virksomhed skal på – kan du sende din ansøgning til Henrik@buschonboard.dk. En øvrige bestyrelse udgøres af ejeren af virksomheden og to eksterne profiler og investorer med bred erfaring indenfor det økonomisk finansielle og forretningsudvikling, branding og kommunikation – men vi mangler DIG på holdet!

Ansøgningen skal indeholde:

Dit opdaterede CV (på dansk)

Din baggrund for at søge bestyrelsesposten

Hvad du mener at kunne bidrage med ud fra din nuværende baggrund og erfaring til en nystartet bestyrelse – med erfarne medlemmer omkring bordet

Hvad er de tre vigtigste kendetegn ved dig som person

Din Linkedin profil og link til denne

Bestyrelsen starter sit arbejde op omkring den 15. april og derfor vil vi gerne inden den 25. marts modtage din ansøgning til behandling.

Rigtig god weekend – ønsker dig og dine det bedste.

Henrik Busch

www.buschonboard.dk