Rigtig glædelig jul!!!

Julen 2019

Kære gode ven, kollega og samarbejdspartner,
Så er det igen tid til at se tilbage på et begivenhedsrigt år, og det kan jeg kun bekræfte, at det har været.
Som altid møder jeg mange mennesker, nye mennesker, spændende profiler og nyder at skabe relationer – det er nok noget af det vigtigste for mig. Derfor har det også været et godt år med rigtig mange møder og kontakter. I år er det lykkes at hjælpe 28 i job via netværk, sparring og det at åbne døre. Tak til mit netværk for nogle gange at tage chancen for et møde – så glad når det lykkes.
Mit år har af gode grunde været lidt specielt og jeg takker alle de mange som har bakket op om min tur tilbage ”til livet”. Det har virkelig været værdsat og hver og en tanke er hæftet i min hukommelse med glæde.
I mit øvrige virke har mine bestyrelsesposter fortsat stor værdi – nogle er kommet til; andre har jeg forladt. Jeg har endvidere indgået aftaler om advisory boards med et spændende firmaer, og det skal nok komme til at fungerer rigtig godt. Tak for et godt samarbejde i bestyrelsessammenhænge – altid spændene og indimellem udfordrende. Jeg er i foråret startet som netværksdirektør i F5 netværket – meget professionelt drevet og glæder mig til at udvikle grupper i det selskab. Ligeledes er jeg blevet ambassadør for Connect Denmark, GIRL TALK og Gallerie Birch.
Connect Denmark giver mig muligheden for at møde virksomheder der har brug for et skud i den rigtige retning og er super værdifuldt. GIRL TALK er en non profit virksomhed som hjælper især piger mellem 14 og 24 år videre i livet og fremmer deres selvværd. Galleri BIRCH er en god veninde som driver et internationalt galleri og hvor vi laver speciel events for dig og dine.
Mine poster i Dansk Erhverv som Formand for Erhvervsudvalget og medlem af Turisme udvalget giver mig en del indsigt men også gode relationer og muligheder for at påvirke beslutningerne.
Senest er jeg trådt ind i panelet på TV2 NEWS & CO, hvor jeg nyder at tage stilling til på dagens vigtigste temaer der er kommet frem inden programstart. Udfordrende og spændende. Lille Juleaften, den 23/12 vil jeg tone frem kl. 16.00 til 18.00 næste gang.
Så alt i alt igen et godt og et knapt så travlt år, som jeg vil se tilbage på også med eftertanke. Men jeg er fortsat klar til nye udfordringer hvis mulighederne opstår. Det gælder bestyrelser eller advisory boards især. Er netop færdig med min bestyrelsesuddannelse hos BOARD GOVERNANCE og har helt nye redskaber i værktøjskassen.
Vi får et spændende næste år med BREXIT, Præsidentvalg i USA, Klimalov i Danmark fortsat fokus på Cyper Crime og desværre en fortsat terror risiko. Vi skal ikke lade os skræmme men tænke på at vi har nok en af verdens bedste efterretningstjenester der sikrer os mere ro end mange andre steder.
Jeg sætter stor pris på vores relationer og som altid vil man altid ønske at det kunne blive til flere møder og kontakter i løbet af året – sådan er det – men vi skal huske på, at vi har hinanden, når der er brug for det – jeg er lige her hvis du får brug for det!
Du har selv et ansvar for at opretholde og bevare kontakten – du har selv et ansvar for at række ud til mig hvis du har behov for hjælp og støtte eller gode råd. Jeg er her som sagt for dig hvis du får brug for det!!!
Det er mit håb og ønske at du, dine nærmeste og dem du holder af får en rigtig glædelig jul og et rigtig godt nytår. Lad 2020 blive et nyt og spændende år med mange glæder!
Jeg stiller mig til rådighed og vil glæde mig til at møde dig!
Tak fordi du er der.
Henrik Busch
www.buschonboard.dk