Statsministerens Nytårstale 2020

Det var da en god tale til alle dem i Danmark som er under 16 år. Statsministeren mistede fuldstændigt kontrollen om at være hele landets statsminister men børnenes – hvilket også er vigtigt.

Hvor var klimaet – en udfordring som den lov der er vedtaget ikke kan gennemføres inden 2030? Hvor var ARNE…og tilbagetrækningen?
Hvor er ERHVERVSLIVET som skaber arbejdspladser og vækst?…4
Hvor er effektiviseringen af det offentlige system som sikrer en bedre overvågning og kontrol af vores penge mod svindel og svig.
Hvor var vores vigtige internationale samarbejde der sikrer sikkerhed og tryghed samt eksport?
Hvor var opbakningen til alle de ældre mennesker er blevet “parkeret” og som har været fundamentet vor det samfund vi lige nu lever af og profitterer på?
Hvor var udlændinge politiken, hvor var terror, bortset fra Nytårsraketterne?….
Hvor var takken til dem der skaber velfærden og har gjort det i mange år. Hvis udsatte børn er vores vigtigste fokus så tror jeg jeg må anmode statsministeren om at løfte blikket og sprede vinklen på udsynet til HELE danmerk og Hele Verden. Jeg gæder mig over at såvel oppositionen som støttepartierne stiller store spørgsmålstegn ved om dette fokus på børn er det vigtigste (det er vigtigt) – men hvordan vil man lade kommunerne som skal udføre det i praksis gøre det???….God tale men mange spørgsmål….Og stor skepsis!!!

Godt Nytår…..2020

H.B.